Линия за производство на пелети от ХМЕЛ

Линия за производство на пелети от ХМЕЛ

Плетите от ХМЕЛ значително облекчават процеса при производство на пиво

Пивоварите не могат  без качествен хмел . Той за тях е основна суровина в процеса на производство. В същото време  е необходимо при обработеният хмел да се използва ефективно без да се загуби нитонито  капка от типичният му аромат, който придава на бирата така характерният и вкус. Производителите на пиво си съперничят с нови и модерни технологии, но и със запазване на традиционните методи за производство на бира. Линия за производство на пелети от хмел ще подобри вашето производство.

Не случайно тя е произведена в Чехия, където пивото е едно от най-любимите питиета.

 

Управлявайте сами процеса на производство

Искате старателно и внимателно да обработите ХМЕЛА? Пелетирането му е един от начините , който ефективно ще Ви помогне в това начинание. Защото това днес е възможно с предлаганото от нас оборудване. Няколко години изследвания и развойна дейност в тази област донесе очакван резултат, който стартира 2016 г. За производителите на хмел, търговци, производители на бира може това оборудване да стане много полезен помощник, благодарение на което може сами да пелетирате хмела и така да повлияете на целият работен процес.

 

Пелетирането запазва аромата и вкуса на хмела

Производството на пелети от Хмел с нашето оборудване е много достъпен процес. Машината е с оригинален начин на дозирането материала, а самия процес на гранулиране се извършва  под много ниско налягане. Резултатът е такива пелети от хмел, които си запазват етеричните масла. Това е задължително, за да може бирата да получи своя истински, превъзходен вкус и първокачествен аромат. Развоя на това оборудване бе дълъг процес, за да може клиента да получи най-доброто решение .

 

Избегнете уврежданията причинени от температурата по хмела

Всяка компания иска да намали чъзможно най-много производствените разходи. За Вас това не е по-различно, пелетирането на хмел ще ви помогне ефективно. Пелета пази хмела от окисляване, увеличава срока на годност и трайност, без по никакъв начин да бъде повлияно върху неговото качество. Магията се крие в „смолата” която покрива повърхността на пелета. Самата суровина не се поврежда по никакъв начин от температурата и така си запазва типичния аромат, вкус и в същото време в този му вид хмела остава пресен много дълго.

Ние се гордеем, че можем да предложим на нашите клиенти уникално оборудване, което могат сами да използват и да си произвждат гранули от Хмел.