NEW iSwarf 800

iSwarf 800 Изцяло нов патентован модел преса за метал

 

Пестелив на енергия – при ниски мощности е запазена висока производителност чрез ефективно реорганизиране на на движещите се части на пресата. За 1 кг. алуминиеви стружки използва само 0,02 W.
Производителност – достига чак до 1.400 кг/ч (алуминиеви стружки).

Високо ниво на пресоване на брикетите – постига се чрез високо налягане действащо върху брикета.
Минимална остатъчна влажност – също пряко повлияно от високото налягане.
Лесно монтиране във всякакви помещения – отделна пресоваща камера с бункер, самостоятелна стойка и хидравличен модул, което позволява приспособяване към пространството с което разполагате или връзване към съществуваща вече технология.
Обемен бункер – нерзделна част от брикетиращата преса.
Автоматична работа – включително възможност за комуникация с друга технология, която предхожда или е монтирана след пресата, намалява разходите за обслужване и персонал.
Високо ниво на диагностика на оборудването – може да разпознае състоянието на пресата и вида на евентуалните повреди, което значително понижава времето за отстраняването им и възстановяване на работния режим.
Възможност за свързване към фирмената LAN мрежа – брикетиращата преса може да се следи от разстояние както от ползвателя така и от производителя, да се запазват „рапорти“ от работата на пресата и да се информира производителя за състоянието на пресата и т.н.

снимка iSwarf 800 1
снимка iSwarf 800 2